And than there was a beginning

Het begin van een wens
Mooie foto's maken van de mensen om mij heen, het vastleggen van mooie momenten met mijn gezin. Dat was voor mij de reden om te beginnen met de vakopleiding Toegepaste Fotografie aan de Fotovakschool. Voorheen kwam ik niet verder dan wat snelle zwaar onderbelichte foto's met mijn telefoon. Soms een gelukstreffer die met veel filters de moeite waard was om in een plakboek te plakken. En dat terwijl er naar mijn idee zoveel meer mogelijk zou zijn als ik zou leren hoe ik momenten en dingen kon vereeuwigen met beeld.

Het begin van een opleiding
Een aantal jaren geleden begon ik met een professionele opleiding tot fotograaf. Als er iets te ontdekken viel, dan wilde ik dat ook op de professionele manier doen. En al vrij snel bleek dat er nog veel meer mogelijk was dan dat ik ooit had bedacht. Een ware schatkamer aan beeld dat ik zelf kon maken! Wow! Maar toch ook een groot zwart gat van onwetendheid. Want (en dat is bij ieder begin) wanneer je een klein beetje van iets weet, besef je tegelijkertijd dat je helemaal niets weet.  Een lange weg van uitproberen, euforie, frustratie en vooral ontdekken volgde. 

Het begin van deze site
Zo af toe vond ik het leuk om iets te laten zien aan de rest van de wereld. Een post op facebook of instagram omdat ik zelf vrolijk werd van een plaatje en dat wilde delen.  Er kwamen reacties van mensen waarin ze enthousiast vroegen of ik dat ook niet van hen of de mensen om hen heen wilde maken. En dat is waar het eigenlijk begon..  Het begin van deze site.

Het begin van jouw foto?
Ik word blij als mensen blij worden van een foto die ik heb gemaakt. Omdat ze zichzelf herkennen in hun kind, omdat ze net dat ene plaatje voor op hun zakelijke website of omdat ze iets vast hebben kunnen leggen wat ze koesteren. Een moment, een huis, een slappe lach, een klein mensje of...?

Dat is de reden ik deze site heb gebouwd. Om te laten zien wat ik voor jou kan maken met beeld. Misschien word jij er ook wel heel blij van. Misschien wil jij ook wel graag een foto van jezelf, jouw huis, van je gezin, van je kinderen of je bedrijf? Of heb je een idee en zoek je iemand die dat voor je kan doen.  Snuffel eens rond en wanneer je graag samen iets wilt maken of vastleggen, leuk!