Choco Babbie

Hoewel ik mij keer op keer voorneem om oooook foto’s te maken van mijn eigen kinderen, schiet dat er in alle drukte soms bij in. Daarom probeer ik in ieder geval op hun verjaardag de kids extra tof te fotograferen.

Vandaag wordt lieve Babet 2 en dat vraagt om iets bijzonders. Babbie is heerlijk ondeugend. Ze danst regelmatig op de tafel, plakt haar boterham op haar voorhoofd, smeert de keukenkastjes onder de tandpasta en als we even niet opletten lakt ze haar nagels (én handen én jurk én tafel én houten vloer). Hoewel ze zich ook echt ontpopt tot meisjesmeisje, was een foto met een tikke ondeugd erin dan ook wel op zijn plek.

Ze is dol op chocoladepasta en bij de gedachte alleen al moest ik grinneken.. dus het idee voor haar verjaardagsfoto was snel geboren. Aan het begin van de shoot keek ze me vol ongeloof aan en durfde ze niet echt te geloven dat ze met haar hand in de pot met chocopasta mocht. “Bet??” vroeg ze keer op keer.. “Ja. Voor Babet. Je mag er lekker van snoepen, neem maar een lekkere klodder pasta Babs”. En toen ik haar na de eerste keer ook niet terecht wees, maar juist toejuichte, durfde ze het pas echt te geloven. Ennnnn… toen ging ze dan ook echt helemaal los met de chocopasta.

Noem het ‘Bad Parenting’ en ja, ik ben bekend met de ingrediënten van Nutella. Maar hé, voor een keertje mag het wel, toch? Babet had in ieder geval de dag van haar leven en van onderstaande foto’s word jij ook heel blij, of niet dan? ;-)))

Suus Coolen Kinderfotografie Choco Babbie
Suus Coolen Kinderfotografie chocobabbie
Suus Coolen kinderfotografie Choco Babbie
Suus Coolen Kinderfotografie Choco Babbie
Suus Coolen Kinderfotografie Choco Babbie 4
Suus Coolen kinderfotografie Choco Babbie