Monthly Business Blog December

Naast heel veel kids en families, mag ik ook regelmatig bedrijven fotograferen. Ontzettend leuk om te doen om samen met de ondernemer plaatjes te kunnen maken van hun mooie bedrijf.

Beeld wordt steeds belangrijker, ook voor ondernemers. Om zich te presenteren en zeker ook om te vertellen wat ze voor je kunnen en willen doen. Met mijn bedrijfskundige achtergrond een hele leuk combinatie als fotograaf om samen met ondernemers beeldbanken te maken voor websites, brochures en/of socials.

Graag vertel ik jullie meer over deze leuke ontmoetingen met bedrijven en deel ik een selectie van de foto’s in de Monthly Business Blogs om ook aan jullie (letterlijk) een beeld te kunnen geven.

Vandaar dat ik vanaf 2019 iedere maand een blog maak waarin ik een selectie laat zien van de beelden die we voor het bedrijf hebben gemaakt samen met een korte toelichting.

Aan de vooravond van de start van Montly Business Blog, alvast een voorproefje. Onlangs is er namelijk een prachtig initiatief gestart voor een stadsblad in Oss door Wendy Vogels. Zij bracht ‘In Huys’ uit, met daarin leuke artikelen over al het prachtige wat Oss en omstreken te bieden heeft.

Wendy Vogels is zelf van Spahuys en Spahuys kids. Beide bedrijven zijn dan ook vertegenwoordigd in de glossy. Extra leuk omdat de foto’s die ik voor Spahuys mocht maken hierin zijn opgenomen. Nu is dan ook al een mooi moment om als voorproef voor de Monthly Business Blog de shoot bij Spahuys met jullie te delen.

Spahuys in Oss is een prachtige plek waar je in een intieme setting kunt genieten, van beauty behandelingen, hammam, massage of een tal van andere beauty verwenmomenten voor jezelf.

Tijdens de shoot hebben we o.a. foto’s gemaakt van het interieur, behandeling en producten. Hierbij was vooral de intentie om het sfeertje wat bij het Spahuys leeft en het juist zo fijn maakt, te laten zien. Bij het Spahuys is het intiem, mooie omgeving, professioneel team en heerlijke behandelingen. Echt een verwenplek!

Hieronder een kleine selectie van de vele foto’s van de shoot en natuurlijk van het blad ‘In Huys’. Zelf eens een kijkje nemen bij Spahuys? Check de site voor de mogelijkheden en de heerlijke behandelingen. Ze hebben ook cadeaubonnen, dus een goede tip voor onder de kerstboom!

Klik op de link voor de website van het Spahuys.

Website Spahuys

Spahuys Suus Coolen 2018026.jpg
Spahuys Suus Coolen Fotografie
Spahuys Suus Coolen 2018019.jpg
Spahuys Suus Coolen 2018050.jpg
Suus Coolen Fotografie Spahuys
Spahuys Suus Coolen Fotografie
Spahuys Suus Coolen 2018036.jpg
Spahuys Suus Coolen Fotografie
Spahuys Suus Coolen Fotografie
Spahuys Suus Coolen Fotografie
Spahuys Suus Coolen Fotografie
Spahuys Suus Coolen Fotografie
Spahuys Suus Coolen Fotografie
Spahuys Suus Coolen Fotografie
Spahuys Suus Coolen 2018030.jpg
Spahuys Suus Coolen 2018049.jpg
Spahuys Suus Coolen Fotografie
Spahuys Suus Coolen Fotografie