Bijna. Echt bijna.

De laatste loodjes

De laatste stukjes, de laatste foto's, de laatste verschuivingen, de laatste loodjes en deze site is klaar om met de buitenwereld te delen.

De deadline om de site wereldkundig te maken, heb ik verschillende keren verlegd. Nog niet mooi genoeg of toch nog te weinig tijd gehad om er echt iets van te maken.

Eigenwijs

Ik ben redelijk eigenwijs en wilde dan ook perse zelf mijn site maken. Hoewel ik helemaal geen verstand heb van websites bouwen, weet ik wel wat ik graag wil vertellen en wat ik wil laten zien. Dat was dan ook vaak de reden dat het langer duurde. Ik moest de software leren kennen en (nogmaals omdat ik eigenwijs ben) vooral ook hoe ik de standaard templates kon verbouwen om ze aan te passen op hoe ik het wilde.

Misschien wel helemaal niet volgens de richtlijnen van de sitebouwertheorieen, maar dit is hoe het geworden is. Althans, hoe het voorlopig geworden is. Want de site blijft in ontwikkeling en ik wil het interessant blijven maken om af en toe eens opnieuw een kijkje te nemen.

En dan..?

Voor nu is hij goed genoeg om hem toegankelijk te maken voor de rest van de wereld.  En zoals hierboven al aangegeven zal hij altijd in ontwikkeling blijven. De ene keer wat meer dan de andere keer. Soms een nieuw blog of een nieuwe foto.

Voor nu is hij zoals hij is. Super spannend, maar ik hoor graag wat je ervan vindt!