Voor 1-1 werd via 1-3 toch voor 1-5

IN DE STILTE

Biiiiijna, echt bijjjjjna. Roep ik al maanden. De homepage van deze pagina staat al sinds augustus vorig jaar op 'comming soon'. Een site is zo belangrijk, zeker wanneer mensen erom beginnen te vragen.  Maar er kregen nog te veel zaken voorrang. En hoewel ik het dus zo graag per 1 januari in de lucht wilde hebben, was het toen nog niet zoals ik wilde. Eerst nog verschoven naar 1 maart, maar het wordt nu 1 mei definitief. Maar dan echt. Beloofd.

UNDERCOVER

Dadelijk gaat de site live. Maar nog wel undercover. Niemand weet het nog, behalve jij als je dit leest. Eerst nog even achter de schermen alles dubbel checken en dan gaan we het de rest van de wereld vertellen. 

Leuk. Ik heb er zin in. Vooral ook om je hier meer te vertellen over allerlei weetjes over de fotografie. Geen technische tips en trics, daar zijn al genoeg blogs over. Maar wel over ervaringen, voorbeelden, shoots en leuke dingen die ik binnen het fotografievak tegenkom.

Maar eerst nog even in de stilte...