Monthly Business Blog Februari

Iets met een second chance you never gaat getten…

SCO_170624_jippi_0609.jpg

Op de rand van februari, de businessblog van deze maand! Voor deze maand wil ik jullie graag meenemen naar een opdracht van vorig jaar. Maar zo vlak voor de carnaval, is dit een heel leuk bedrijf om even ‘binnen’ te kijken. Jippi heeft naast de leukste babyspullen ook hele leuke verkleedkleren voor de kids!

Jippi design maakt en verkoopt prachtige handgemaakte spullen. Eigenaresse Maartje is een soort superheld op de naaimachine en maakt de leukste spullen voor kids. Van pyjama’s tot badcapes, van bugaboo- kappen tot de tofste tipi-tenten. Allemaal uniek en handgemaakt!

SCO_170207_jippi_0373.jpg

Naast het feit dat de spullen van Jippi- Design super leuk en mooi zijn, is het ook een prachtig voorbeeld van een startende onderneemster die het belang van beeld al meteen hoog in het vaandel had staan.

Graag wilde zij meteen bij de start van haar bedrijf een professionele website met professionele foto’s. Een investering die uiteindelijk altijd (!) zijn vruchten afwerpt en zichzelf terug verdient. Zeker bij een bedrijf dat online haar producten aan de man wil brengen: Klanten kunnen alleen maar kiezen op basis van beeld. Je kunt niets voelen of ruiken, dus het beeld moet al het werk doen.

Professionele foto’s zijn zeker in zo’n geval dan ook een must. Niet alleen voor aan goede productpresentatie, maar zeker ook sfeerbeelden die je producten helpen te verkopen. Daarnaast moet je als nieuwkomer jezelf altijd net even wat meer bewijzen dan de gevestigde orde.

Naamloos-1.jpg

You never get a second chance to make a first impression! Dus zeker ook als nieuwkomer: met een strakke website en vooral veel en goed beeld/ foto’s presenteer je jezelf meteen als nieuwe, maar vooral sterke, leuke en professionele partij.

SCO_170624_jippi_0793.jpg
SCO_170624_jippi_0588.jpg

Even een afweging voor in je hoofd: bij welk online bedrijf met dezelfde producten zou jij een kraamcadeautje kopen: Bij een website die onderbelichte telefoonfoto’s van een eikenhoutentafel met een opgevouwen badkleed erop of van een strakke website met mooie en duidelijke productbeelden inclusief een leuk beeld van een blije baby ingewikkeld in een tof badkleedje?

De beeldles van deze maand is dan ook: You never get a second chance to make a first impression!

Zorg dat beeld (lees foto’s!!) waarmee je jezelf en/of je bedrijf presenteert (online en hard-copy), meteen vanaf de start goed en profi zijn. Een investering die je altijd terugverdient en wanneer je er op bezuinigt later heel lastig weer recht kunt zetten… (iets met een second chance die je never get..).

Mocht ik je overgehaald hebben om toch een investering te doen in het beeldmateriaal van je (startende) onderneming: bel of mail mij. Voor ieder budget is er een passend voorstel. Echt. Al is het alleen maar om ook aan jou te bewijzen dat jouw bedrijf zich beter kan presenteren met goede en professionele foto’s!

 

Banner 1.jpg
SCO_170624_jippi_0724.jpg
SCO_170307_Jippi_0194.jpg
20171010_SCO_171010_winter_jippi_0842.jpg
_MG_0232.jpg
SCO_170307_jippi1_1.JPG
_MG_7267-2.jpg
_MG_7268.jpg