OVer SUUS

 
 
 
Suus133.jpg
 

Het zoeken naar klavertjes vier, grapjes maken, origami kraanvogels vouwen en foto’s maken waar je een glimlach van krijgt; dat vind ik leuk om te doen.

Mooie interieurs, omgevingen waar trots wordt gewerkt en huizen waar wordt geleefd, zijn plekken waar ik graag ben. Zowel prachtig design, als die ene vieze sok naast de wasmand geven een prachtig plaatje. Net wat je op dat moment wilt bewaren in jouw beeld.

Ik hou van kids en hun rijke fantasie, onuitputtelijke energie en gemompel als ze aan het spelen zijn. Ze zijn het mooiste gewoon zoals ze zijn. 

Super om samen te kunnen lachen en te praten over grote en kleine dingen. Mensen mooi te portretteren zodat zij ook zelf blij zijn met de foto.

Vrolijk word ik als ik zie dat mensen het samen fijn hebben. Lachen, samenwerken, schuilen, die ene knuffel of een trotse blik. Door dat vast te kunnen leggen, maakt het mogelijk hen te ontroeren met hun eigen geluk.

Mooi hoe grote- en kleine mensen zijn, waar ze leven en hoe ze werken. Zullen we het samen vastleggen en bewaren voor altijd?

 
 

Suus Coolen (1978) getrouwd en trotse moeder van 3 kids, is werkzaam als bedrijfskundige en daarnaast als fotograaf.  Ze is cum laude afgestudeerd aan de Fotovakschool voor haar studie Toegepaste Fotografie. Aangevuld met diverse trainingen en opleidingen in fotobewerking en gespecialiseerde fotografie. Als moeder van drie, weet ze prima hoe ze kinderen en hun (chaotische) families mooi op de foto kan krijgen. En met haar bedrijfskundige achtergrond, een prima sparringspartner voor een zakelijke beeldbank. Bezit een grote bak creativiteit, humor, nuchterheid en het vermogen om wensen om te zetten in beeld.